לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 טוחנים בבלנדר את סוכריות הטופי, החלב והגלידה עד לקבלת מרקם סמיך.
2 מורחים בעזרת מברשת את הנוטלה על שפת כוס מיקלשייק עמוקה. טובלים את הכוס בסוכריות הצבעוניות כך שייווצר מעין חישוק צבעוני סביב הכוס.
3 מוזגים פנימה את המילקשייק, ממלאים בקצפת, מפזרים את המרשמלו ושברי המקופלת ומסיימים בסירופ שוקולד. מגישים עם קש צבעוני ושמח.
* המתכון הוא חלק מתפריט משקאות הקיץ החדש של רשת קפה לנדוור.
פתח הכל סגור הכל