1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 במיקסר עם גיטרה טורפים היטב חמאה, סוכר וגרידת לימון עד לקבלת מסה תפוחה ובהירה. מוסיפים בהדרגה ביצים ועוברים עם לקקן כל פעם שמוסיפים ביצה. מוסיפים לסירוגין קמח, שמנת חמוצה ומיץ לימון (לא לערבב יותר מדי).
3 מזלפים לתוך מנז'טים 3/4 גובה ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
4 להכנת המרנג שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה (עד לקבלת סירופ סמיך).
5 מקציפים את החלבונים וכשהסירופ מגיע לטמפ' הנכונה מוסיפים אותו לחלבונים תוך כדי הקצפה במהירות בינונית.
6 ממשיכים להקציף עד שהמרנג מתקרר. מזלפים על הקאפקייקס. יש אפשרות לשרוף עם ברנר.