1 שמים קמח, שמרים, מלח וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה ומערבלים עד שמתאחד.
2 מוסיפים ביצים וחלב ולשים עם וו לישה במהירות בינונית 5 דקות עד לקבלת בצק חלק. מוסיפים חמאה בהדרגה תוך כדי לישה וממשיכים ללוש 8-7 דקות עד לקבלת בצק חלק ורך.
3 מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעתיים או יותר (בימים קרים אפשר להתפיח בטמפרטורת החדר) עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4 מוציאים את הבצק מהמקרר, חוצים ולשים כל חלק על משטח מקומח קלות. מגלגלים לגלילות ומניחים ב-2 תבניות אינגליש קייק (מוארכות) משמנות קלות או מרופדות בנייר אפייה. מתפיחים כ-30 דקות עד שהגלילות כמעט מכפילות את נפחן.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות.
6 מברישים את הבצק בביצה ומכניסים לתנור. כעבור 5 דקות מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים עוד 20-15 דקות עד שהבריוש תפוח וזהוב. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת צינון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!