1 ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי).
2 כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
3 מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים קמח ומלח.
5 אופים בתבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ) או ב-18 תבניות מאפינס, ב-170 מעלות. זמן האפייה לעוגה - 25 דקות, למאפינס – 13-17 דקות. העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.
6 לפני ההגשה מחממים מעט. ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה ושקדים קלויים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה