1 קולפים את התפוח, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות. מחממים סוכר במחבת עד שהוא מתקרמל, מוסיפים את קוביות התפוחים והחמאה ומקפיצים יחד כמה דקות תוך ערבוב, עד לריכוך קל. מערבבים פנימה קינמון וצימוקים ומצננים לחלוטין.
>> עוד מתכונים לסוכות
2 מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם דבש ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
ועכשיו, למילוי גלילי הג'וני | צילום:
ענבל לביא
3 ממלאים את הגלילים עד חציים בקרם בעזרת שקית זילוף או כפית. את היתר ממלאים בתערובת התפוחים.
>> לכל מתכוני החג
4 ממיסים את השוקולד הלבן על בן מארי או במיקרוגל ומערבבים פנימה את השמן, לדילול. טובלים את קצות הגלילים משני הצדדים בשוקולד המומס ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לקירור קצר. שומרים בקופסה אטומה במקרר.