כדורי שוקולד של הילה אלפרטטעם הילדות בשדרוג של שוקולד אמיתי |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 יש שתי שיטות לריסוק הביסקוויטים: מכניסים אותם לתוך שקית כפולה ומרסקים עם מערוך לפירורים קטנים, או שמכניסים למעבד מזון וטוחנים. 2. את שאר החומרים ממיסים בסיר, מעל סיר נוסף שבתוכו מים רותחים קלות (בן מארי). 3. מערבבים את שברי הפתי בר יחד עם עיסת השוקולד המומסת בקערה לעיסה אחידה. 4. יוצרים מהעיסה כדורים ומניחים על מגש. 5. לקישוט: מגלגלים את הכדורים בתוך צלחות שבתוכן ציפויים שונים. 6. את הכדורים המקושטים מעבירים לגביעי נייר (מנג'טים), ומעבירים לצינון במקרר. >> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד |