המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מפשירים בצק עלים לפי ההוראות. 2 חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך. 3 מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק. 4 חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות. 5 מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> והנה עוד עוגת תפוחים בקלי קלות>> וגם עוד כמה ריבועים. ריבועים של מה? נראה אתכם מזהים |