1 מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים ביחד עם 5 כפות מים קרים וקמצוץ מלח. מוסיפים את הסוכר ביחד עם סוכר הווניל בהדרגה, תוך כדי הקצפה. מקציפים 5 דקות.
2 מקפלים בעזרת מרית את החלמונים (אין צורך להקציף אותם) לתוך קצף החלבונים.
3 מנפים את הקמח עם אבקת האפייה מעל תערובת הביצים, ומקפלים לתוך התערובת.
4 מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים אותה בעזרת מרית. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 25 דקות. מצננים לגמרי לפני השלב הבא.
5 מכינים את כדורי השלג: מערבבים היטב בקערה את הגבינה הלבנה עם גבינת השמנת, החלב, סוכר הווניל והסוכר.
6 בקערה שנייה מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם המייצב, עד לקבלת קצפת יציבה.
7 מאחדים את שתי התערובות עם מרית.
8 מפוררים את העוגה עם האצבעות (פעולה שדורשת קצת סבלנות), ומערבבים את פירורי העוגה עם תערובת הגבינות והקצפת.
9 יוצרים כ-25 עד 30 כדורים, ומגלגלים בתוך הקוקוס. שומרים במקרר (ניתן להקפיא).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!