1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, סוכר ומלח עד שמתקבלת תערובת בהירה ואחידה.
2 מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב.
3 מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את הקמח ומערבבים קצרות רק עד לאיחוד. לא לערבב יותר מדי.
5 מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה.
6 מחלקים את התערובת לשני חלקים, מגלגלים כל חלק לגליל בעובי 5 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים.
7 מחממים תנור ל-160 מעלות.
8 מוציאים מהמקרר, פורסים כל גליל לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, מניחים על גבי נייר אפייה ואופים 15-20 דקות. מצננים בתבנית. היזהרו מאפיית יתר, כשמוציאים מהתנור העוגיות עדיין רכות והן מתקשות בקירור.
>> למשלוח המנות השלם