המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והחמאה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר במיקסר עם וו גיטרה). 3 משטחים חצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח תמרים ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים. 4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים וחותכים לריבועים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|