קרפים במילוי תותים בקרם שמנת חמוצהתותים השוחים בשמנת ועטופים קרפים דקיקים ואווריריים. מה צריך יותר מזה?![]() |
המצרכים (10 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1 מערבבים חלב, ביצה, חלמון וחמאה מומסת. 2 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח. 3 יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח, מערבבים היטב ומסננים. 4 מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים מתערובת הקרפ ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בהיר משני הצדדים. 5 להכנת המילוי: פורסים את התותים, מערבבים עם שמנת חמוצה ומעט סוכר. 6 מניחים קרפ אחד על משטח עבודה, מסדרים מילוי בתחתית ומגלגלים. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|