עוגיות אוראו מטוגנותהחנוכה הזה נותנים פייט רציני לסופגניות, שאפילו לא כולל הכנה של בצק: פשוט לוקחים עוגיות סנדוויץ' שאוהבים (ברור שאוראו), טובלים בבלילה וזורקים לשמן עמוק. התוצאה? מושחתת שאפשר רק לדמיין
| ברבון סטריט
| פורסם 25/11/13 06:32
צילום: ברבון סטריט
|
המצרכים :
לבלילה:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבלילה: מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את החומרים הרטובים (ביצים, חלב, שמנת מתוקה) תוך כדי בחישה. עדיף להכין את הבלילה כשעה לפני הטיגון ולשמור במקרר. 2 מחממים שמן עמוק לטיגון, טובלים את העוגייה בבלילה עד לכיסוי מוחלט ומטגנים עד ההזהבה. * מומלץ להגיש עם גלידת וניל ולפזר מעל אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> והנה הגרסה של אביבה לחטיפים מטוגנים >> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות |