1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פותחים בזהירות את בצק העלים על תבנית תנור מכוסה בנייר אפייה.
3 חותכים עם סכין חדה את הבצק למלבנים ברוחב של כ-3-4 ס"מ, ולאורך בחצי מגודל גליל הבצק - בערך כ-10 ס"מ (אמורים להיווצר לנו 24 מלבנים - 3 לכל מילפיי).
4 מחוררים מעט את מלבני הבצק בעזרת מזלג כדי שיתפחו קצת פחות, ומברישים אותם בביצה טרופה.
5 אופים את המלבנים כ-15-20 דקות עד שהבצק מזהיב ומעט משחים. מוציאים מהתנור ונותנים לבצק להתקרר (אם לא משתמשים בו להרכבת הקינוח באותו הרגע, מאחסנים בקופסא אטומה).
6 מעבירים לקערה המתאימה למיקרוגל את כמחצית מהשמנת המתוקה לגנאש (כ-80 מ"ל) והשוקולד המריר. מחממים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס.
7 מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, ומעבירים למקרר ל-20 דקות עד חצי שעה, עד שהקרם יתקרר ויתקשה מעט.
8 מוציאים את הקרם ומעבירים אותו לקערת מיקסר. מוסיפים את 70 המ"ל הנותרים של השמנת המתוקה ומקציפים מעט עד שהקרם מתבהר וחוזר להיות אחיד (שימו לב לא להקציף יותר מדי כדי לא לשבור את הגנאש ולהפוך אותו לקשה וגרגירי).
9 מעבירים את הגנאש בעזרת מרית אל שקית זילוף חד פעמית או שקית סנדוויץ', ומניחים בצד.
10 שוטפים את קערת המיקסר ושמים בה את מחית הערמונים, אבקת הסוכר (אם המחית לא ממותקת) ו-250 מ"ל שמנת מתוקה. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות גבעות רכות בקצפת. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף נפרדת. (אם השקית קטנה מדי, אפשר לעבוד בשתי נגלות עם שתי שקיות נפרדות).
11 בעזרת מספריים, גוזרים את הצ'ופצי'ק של שקית הזילוף עם השוקולד, ומזלפים לאורך מרכזם של שני שליש מהמלבנים פס קרם (זה לא נורא אם הפס נשבר קצת או מתפרק).
12 מסיימים עם השוקולד ועוברים לקצפת הערמונים: מזלפים בשני צדי פסי השוקולד גבעות קטנות של קצפת הערמונים (מזלפים בנדיבות, כך שהגבעות יהיו גבוהות יותר מפס השוקולד).
13 מניחים שני פסי בצק מזולפים אחד על השני, ומעליהם מניחים שכבה אחת של בצק ללא קרם. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.