1 חותכים את החמאה לקוביות.
2 ממוללים באצבעות את החומרים היבשים, עד קבלת בצק פירורי.
3 מהדקים את הבצק על תבנית נשלפת או קפיצית.
4 מגלענים את הדובדבנים והשזיפים ומטביעים אותם בתוך הבצק.
5 מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות, ואופים כ-40 דקות או עד שהבצק משחים.
6 מחכים חמש דקות ושולפים את תחתית התבנית.
7 מגישים על קרש חיתוך יחד עם גלידת וניל, יוגורט קר או קרם פרש.
* אם משתמשים במשמשים או באפרסקים, אפשר להוסיף מלמעלה עלי מרווה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!