1 ממיסים נוטלה עם חצי כוס שמנת מתוקה בבן מרי. מצננים.
2 מקציפים את יתרת השמנת לקצפת יציבה. שמים לכמה דקות במקרר.
3 שמים ביסקוויטים בניילון ובין דפי אפייה ומרסקים עם פטיש שניצלים.
4 בינתיים, ממיסים חמאה במיקרוגל.
5 מוציאים את השמנת המוקצפת מהמקרר ומקפלים לתערובת הנוטלה שהצטננה.
6 מניחים בתחתית הכוס מעט מהפירורים של הביסקוויטים.
7 יוצקים לכוסות שכבה של נוטלה.
8 שכבה נוספת של פירורים ונוטלה ושוב פירורים.
9 מגוררים את החלבה ומפזרים מעל.
10 חותכים תותים לחצי ומקשטים.