1 טובלים את הביסקוויטים בקפה ומסדרים בתחתית הכוס.
2 מפזרים מעל פקאן מסוכר וקורנפלקס.
3 מערבבים את הגבינה הלבנה ואבקת הסוכר בקערה אחת.
4 בקערה שנייה, מקציפים 100 גרםשמנת עם 100 גרם סוכר עד להקצפה קשיחה (4 דקות בערך). כשהקצפת קשיחה מוסיפים את הגבינה בקיפולים עדינים.
5 מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזליפים חצי מהכמות לכוס, מפזרים שכבה של קורנפלקס ופקאן ואז שוב מזליפים.
6 לפני ההגשה יש לסנן אבקת קקאו מעל הטרמיסו.