1 מעבדים במעבד מזון את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה, עד שהחמאה נבלעת ומתקבלת תערובת פירורית. מערבבים שני חלמונים עם כף מים, מוסיפים לתערובת הקמח ומעבדים כמה שניות לבצק אחיד.
2. צרים מהבצק כדור ומשטחים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
3. מרדדים את הבצק על פני משטח עבודה מקומח, לבסיס טארט בקוטר 26 ס"מ. מניחים על פני תחתית ודפנות תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ, משומנת. מהדקים ומסדרים על מנת שיהיה בסיס יפה לטארט. מקררים כחצי שעה. אם רוצים ניתן לסדר את בסיס הטארט גם בתבניות טארט אישיות.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות. ואופים את תחתית הטארט 20-25 דקות עד להזהבה.
5. הכנת המילוי : בסיר קטן שמים את השמנת והשוקולד ומבשלים על אש קטנה תוך בחישה, עד שהתערובת נמסה. מסירים מהאש, מצננים קלות ומערבבים פנימה את שני החלמונים הנותרים.
6. יוצקים את תערובת השוקולד על תחתית הבצק ואופים 12 דקות בדיוק. מצננים.
7. כאלמנט עיטור, יוצקים עם שקית זילוף בקוטר קטן ביותר עיגולים מהמרכז והחוצה, ובעזרת סכין מושכים קו מהמרכז החוצה ליצירת עיטור יפהפה כמו בתמונה. אם לא רוצים ניתן לפזר אבקת קקאו מאיכות מעולה.