1 מקציפים בעזרת מיקסר ידני את הפודינג וניל והחלב, עד להקשחה.
2 מקציפים בעזרת מיקסר ידני את הגבינה הלבנה עם הסוכר ותמצית ווניל.
3 מערבבים את הפודינג עם הגבינה המוקצפת.
4 בקערה נפרדת מקציפים בעזרת מיקסר ידני את השמנת המתוקה ובעזרת מרית מקפלים לתוך התערובת.
5 טובלים 12 ביסקוטים באספרסו ומניחים אותם בתחתית הכלי שבחרתם. מורחים חצי מהתערובת מעל.
6 מניחים מעל עוד 12 ביסקוטים טבולים באספרסו ומורחים את יתרת התערובת.
7 מפזרים אבקת קקאו מעל בעזרת מסננת קטנה. מקררים לשעתיים לפחות.