1 הריבה: בסיר מקרמלים את הסוכר עם מעט מים, מוסיפים את העגבנייה, מבשלים עד שמתחילה להיווצר ריבה. מוסיפים פלפל שחור גרוס.
2 הבצק: מערבבים יחד סוכר, שמנת מתוקה, חמאה וקמח. לשים ויוצרים שני עיגולים מהבצק ואופים בתבניות קטנות.
4 קרם אנגלז: בסיר מרתיחים את החלב. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים והסוכר. מוסיפים בהדרגה את החלב ומקציפים כשתי דקות. מחזירים לסיר, מבשלים על אש קטנה ומערבבים. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. מסננים, מעבירים למקרר לצינון.
5 הרכבת המנה: מניחים עיגול בצק אפוי אחד על צלחת, מורחים מעליו מסקרפונה, וריבת עגבניות. ומניחים מלמעלה את עיגול הבצק השני ויוצקים מעל מעט קרם אנגלז.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.