1 מערבבים היטב את החלבון והסוכר ומעבירים לקערה חסינת חום, מעל סיר עם מים רותחים, עד להמסת הסוכר. מערבבים מדי פעם.
2 לאחר קבלת תערובת אחידה מעבירים אותה להקצפה במיקסר.
3 מעבירים לשק זילוף ומזלפים פבלובות על מגש. מכניסים לתנור למשך כשעתיים וחצי על טמפרטורה של 50 מעלות.
4 להכנת מרק התותים: מבשלים בסיר את התותים וסירופ הסוכר למשך כ-5 דקות.
5 מצננים וטוחנים בבלנדר לקבלת מרקם אחיד. מסננים ומקררים.
6 להכנת קציפת הקוקוס: מקציפים במיקסר את חלב הקוקוס והשמנת עד לקבלת קצף יציב.
7 מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן.
8 יוצקים לצלחת עמוקה מעט מרק תותים, מניחים במרכז את הפבלובה ומזלפים פנימה את קציפת הקוקוס. מפזרים מעל פרוסות תותים טריים ומגישים.