1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את החמאה והסוכר בקערה לקבלת מרקם משחתי אחיד.
3 מורחים את תערובת החמאה בעזרת לקקן על פרוסות החלה מכל הצדדים (גם מהצד שיהיה מונח על התבנית).
4 מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת צבע יפה. מוציאים ומניחים בצד לצינון (נזהרים לא לגעת בטוסטים בידיים חשופות). הטוסט יהיה רך בשלב הזה, ולא קריספי – לא לדאוג, הקראנץ' מתקבל בקירור.
האני באטר טוסט. בטיקטוק לא מספרים שהקראנץ' מגיע רק עם הקירור | צילום:
לין לוי, mako אוכל
5 בזמן שהטוסט מתקרר ומקבל את הקראסט מכינים את התוספות. לגרסה מתוקה: טורפים את כל המרכיבים חוץ מהפירות בקערה לקבלת תערובת חלקה ואוורירית (אפשר להוסיף עוד שמנת אם רוצים אותה אוורירית אפילו יותר). מעבירים למקרר ל-10 דקות, ואז מגישים על הטוסט יחד עם הפירות.
האני באטר טוסט. הגרסה המלוחה | צילום:
לין לוי, mako אוכל
6 לגרסה מלוחה: מניחים על הטוסט את הגאודה ומכניסים למיקרו ל-10 שניות. מוציאים ומפוררים מלמעלה את הרוקפור. מפזרים את הפטריות, הפרמזן והכוסברה ומגישים.