עוגיות סנדוויץ' שוקולד וגבינת שמנתשלוש באחת: בכל עוגיית סנדוויץ' של אביבה יש, בעצם, שתי עוגיות שוקולד נימוחות וקרם גבינה מתוק ועשיר שמחבר ביניהן. לא שווה?
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):לפי כוס מדידה של 200 מ"ל
למלית:
אופן ההכנה:1 בסיר בן מארי ממיסים את השוקולד.
2 מסננים את הקמח יחד עם אבקת האפייה.
3 בעזרת מיקסר מקציפים את גבינת השמנת יחד עם החמאה או המרגרינה עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים לערבב.
5 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה המנופים וממשיכים לערב.
6 לבסוף מוסיפים את הביצה והסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7 מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
8 מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר עגול 1 ס"מ, ומזליפים 40 ערימות קטנות בקוטר 2.5 ס"מ. חשוב לשמור על מרווח של 4-5 ס"מ, כי העוגיות מתפשטות בזמן האפייה. למי שאין שק זילוף יכול בעזרת שתי כפיות לעשות ערמות קטנות.
9 אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ל-12 דקות ומצננים לגמרי.
10 מכינים את המלית: בעזרת מיקסר מקציפים היטב את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר ומשחת הווניל, מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומזליפים על 20 העוגיות כמות נדיבה במרכז.
11 סוגרים עם עוד עוגייה ולוחצים בעדינות במרכז העוגייה, עד שהמלית ממלאת את כל שטח העוגייה.
12 מפזרים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.
13 שומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו לחמניות שוקולד צ'יפס |