1 לסורבה: מבשלים את המים, הסוכר והגלוקוזה עד לקבלת סירופ אחיד (כ- 5 דקות) ומצננים. 2. לוקחים כוב (200 מ"ל) מהסירופ ומערבבים עם היוגורט וקליפת הלימון. מקפיאים, רצוי במכונת גלידה. 3. למחית השסק: טוחנים במעבד מזון אחד עשר שסקים עם מעט מהסירופ עד לקבלת מחית חלקה. 4. מסננים את המחית כדי לקבל מרקם חלק יותר. 5. את יתרת חצאי השסק טובלים בתוך הסירופ הנותר ל- 5 דקות. 6. ההגשה: יוצקים לצלחות אישיות שכבה שטוחה של מחית שסק, מניחים מעליה כדור סורבה ומקשטים בחצאי השסק, יוצקים מעל כל כדור סורבה כף אחת של שמן זית ומגישים