1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
2 ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
3 מוסיפים סוכר, ביצים, ליקר תפוזים וקליפת תפוז מגוררת ומערבבים.
4 מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
5 יוצקים לתבנית בגודל 24 על 30 ס"מ ומחליקים את פני הבלילה.
6 אופים בתנור החם 30-25 דקות, עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע. מצננים היטב.
7 שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכונים באדיבות: שי לי ליפא לקמח מאנה מסדרת מאסטר שף