1 מערבבים בקערה גדולה את מחית המנגו והחלב המשומר. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
2 מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם תערובת המנגו בתנועות קיפול.
3 מצמידים ניילון נצמד לתוך תבנית טרין או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ (בסיס ודפנות). ממלאים במוס (אנחנו השתמשנו בתבנית סיליקון לקינוחים אישיים. במקרה כזה אין צורך בניילון).
4 מכסים בניילון ומקפיאים למשך מינימום 24 שעות.
5 מוציאים מהתבנית בעזרת הניילון הנצמד, הופכים ופורסים דק.
* ניתן להגיש גם ככדורי גלידה בגביע או בכוס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!