המצרכים :לפרפה מנגו:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את מחית המנגו והחלב המשומר. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם. 2 מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם תערובת המנגו בתנועות קיפול. 3 מצמידים ניילון נצמד לתוך תבנית טרין או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ (בסיס ודפנות). ממלאים במוס (אנחנו השתמשנו בתבנית סיליקון לקינוחים אישיים. במקרה כזה אין צורך בניילון). 4 מכסים בניילון ומקפיאים למשך מינימום 24 שעות. 5 מוציאים מהתבנית בעזרת הניילון הנצמד, הופכים ופורסים דק. * ניתן להגיש גם ככדורי גלידה בגביע או בכוס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|