1 ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל בפולסים של 20 שניות ומערבבים את התערובת בין הפולסים עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה. אפשר להמיס בסיר כפול על אדים (בן מארי).
2 מוסיפים לתערובת את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
3 מפרידים את עוגיות הקרמבו מהקצף. שוברים מעט ובעדינות את הציפוי והקצף ומערבבים בקערה אחת. שוברים את העוגיות לחתיכות בינוניות ומניחים בקערה שנייה.
4 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מקפלים את תערובת השוקולד ואת שברי העוגיות אל הקצפת.
5 מקפלים את תוכן שתי הקערות עד קבלת תערובת במראה שיש (התערובת לא צריכה להיות אחידה לחלוטין). מקפיאים את התערובת במשך שלוש שעות לפחות.
הערה: אפשר להקפיא את התערובת בכלים אישיים או בתבנית שקעים מסיליקון ולהגיש את הסמיפרדו במנות אישיות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!