1 בסיר קטן בעל תחתית עבה מביאים את השמנה לרתיחה. בקערה חסינת חום שמים את השוקולד, שופכים עליו את השמנת, מחכים כדקה אחת עד שהשוקולד נמס. מוסיפים את החמאה והליקר ומערבבים לקרם חלק. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
2. מרפדים תבנית שנכנסת למקפיא בנייר אפייה. באמצעות כף גלידה קטנה או כף רגילה צרים מקרם השוקולד כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ (כ-20 גרם), ובידיים מקומחות באבקת סוכר מגלגלים את הכדורים ומחליקים אותם. מניחים את הכדורים על גבי התבנית ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
3. מכינים שלוש קערות: אחת עם הביצה הטרופה, אחת עם הקמח ואחת עם הקוקוס הטחון. את הכדורים הקפואים מגלגלים תחילה בביצה, אחר כך בקמח, שוב בביצה ובסוף בקוקוס הטחון.
4. מכניסים את הכדורים למקרר לכמה דקות, מוציאים וחוזרים על פעולת הציפוי – ביצה, קמח, ביצה וקוקוס טחון. מכניסים שוב את הכדורים למקפיא לשעה אחת לפחות.
5. בסיר עמוק מביאים את השמן לחום של 190 מעלות. מכניסים בזהירות בכל פעם כמה כדורים לשמן ומטגנים אותם עד להשחמה – כ-2 דקות. מגישים מייד.