המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד. 3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות,עד לקבלת קצף בהיר, אוורירי, תפוח מאוד. 4 מערבבים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים בתנועות קיפול, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט כעת, וזה בסדר). 5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות. 6 מכניסים לתנור למשך 25 דקות בלבד. 7 מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה ומזלפים על הבומבות באמצעות שק הזילוף.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|