1 בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם החלב, מוסיפים את הביצה וטורפים היטב.
2 בקערת מיקסר מערבבים כוס וחצי קמח עם הסוכר, מוסיפים את תערובת השמרים והחמאה ובעזרת וו לישה מערבבים כדקה. מוסיפים את יתרת הקמח וממשיכים לערבב כ-5 דקות על מהירות גבוהה, עד קבלת בצק נוח לעבודה.
3 מכסים את קערת המיקסר במגבת ומניחים לבצק לתפוח כ-60 דקות או עד הכפלת נפחו.
4 מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעובי 1.5 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות בקוטר 4 ס"מ.
5 על מגש אפייה מקומח היטב, מניחים את העיגולים ונותנים להם לתפוח עד הכפלת נפחם, כ-60 דקות.
6 מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד הזהבה.
6 מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון. מניחים את הסופגניות בתוך תערובת הסוכר ומערבבים היטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני הסופגניות