ממיסים בסיר את השוקולד, השמנת והחמאה מורידים מהאש ומוסיפים 2 כפות ליקר ו-100 גרם אגוזי לוז קלופים, קלויים וקצוצים גס, בקוטר 5-6 ס"מ עוטפים בנייר אפיה ומקררים חצי שעה בינתיים ממיסים את השוקולד הלבן 30 שניות במיקרוגל קולים את השקדים במחבת נקייה מורחים את ה"נקניק" בשוקולד הלבן ומגלגלים בשקדים הפרוסים והקלויים מעט שומרים במקרר לפני ההגשה פורסים לפרוסות עגולות ומגישים בעטרות נייר (מנג'טים) בתור תוספת ליד אפשר לקחת אגוזים קצוצים דק דק ולפזר על הצלחת