1 מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (190 מעלות).
2. חותכים 6 רצועות בצק באורך של כ-30 ס"מ וברוחב של כסנטימטר וחצי. מורחים בחלמון טרוף במים ומקררים היטב.
3. מגלגלים את רצועות הבצק סביב שש 'מוטות' בעובי מקל מטאטא אותם יוצרים מנייר כסף.
4. מניחים את הגלילים בתבנית מעל נייר אפיה. ואופים כ-20 דקות עד שהבצק זהוב.
5. מוציאים את התבנית מהתנור ולאחר שהבצק מתקרר מוציאים את 'המוטות' מתוך הבצק לקבלת גלילי בצק.
6. מערבבים את כל חומרי המילוי ומעבירים למקרר לרבע שעה לפחות.
7. במחבת או בסיר קטן מחממים את המים, הסוכר ומיץ הלימון, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים מספר דקות עד שהנוזל הופך צמיגי ומתקבל סירופ סמיך למדי.
8. מוסיפים לסירופ את התותים ומבשלים יחד דקה נוספת עד שהסירופ עוטף את התותים.
9. בעזרת שק זילוף עם פייה רחבה ממלאים את גלילי הבצק בקרם.
10. מניחים את גלילי הבצק בצלחת ההגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר ומניחים ליד הגלילים את התותים המזוגגים.