המצרכים (1 מנות):לטוויל
לחמאת הבוטנים
גאנאש
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את החמאה והסוכר עד שהחמאה נמסה. מוסיפים גלוקוז נוזלי. ממשיכים לחמם עד שמתקבל צבע ענברי. 2 מוסיפים אץ תערובת הפיצוחים טחונים ומערבבים מהר וחזק. 3 מעבירים את הבלילה לפלטה שהורתחה מראש. מניחים ומשטחים ממש כמו עוגייה דקה וגדולה. 4 אופים ב-180 מעלות 5-6 דקות. התערובת צריכה לצאת מהתנור שהיא רכה ואפשר לעצב אותה כל עוד היא חמה. 5 מוציאים מהתנור. מגלגלים את התערובת על מערוך דק, ואז שולפים את המערוך (נוצרת מעין גלילה). 6 במקביל מכינים את חמאת הבוטנים הביתית: טוחנים את הבוטנים עם השמן, הסוכר והמלח. מוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת עד להקרמה מלאה. 7 בעזרת שקית זילוף, מכניסים את התערובת אל תוך הגלילות. 8 מכינים גאנאש שוקולד: מחממים שמנת מתוקה עד סף רתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה. 9 מניחים את הטוויל על הגאנאש ומגישים מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|