1 מחממים בסיר את החמאה והסוכר עד שהחמאה נמסה. מוסיפים גלוקוז נוזלי. ממשיכים לחמם עד שמתקבל צבע ענברי.
2 מוסיפים אץ תערובת הפיצוחים טחונים ומערבבים מהר וחזק.
3 מעבירים את הבלילה לפלטה שהורתחה מראש. מניחים ומשטחים ממש כמו עוגייה דקה וגדולה.
4 אופים ב-180 מעלות 5-6 דקות. התערובת צריכה לצאת מהתנור שהיא רכה ואפשר לעצב אותה כל עוד היא חמה.
5 מוציאים מהתנור. מגלגלים את התערובת על מערוך דק, ואז שולפים את המערוך (נוצרת מעין גלילה).
6 במקביל מכינים את חמאת הבוטנים הביתית: טוחנים את הבוטנים עם השמן, הסוכר והמלח. מוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת עד להקרמה מלאה.
7 בעזרת שקית זילוף, מכניסים את התערובת אל תוך הגלילות.
8 מכינים גאנאש שוקולד: מחממים שמנת מתוקה עד סף רתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה.
9 מניחים את הטוויל על הגאנאש ומגישים
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!