1 מניחים בסיר את החמאה, החלב, הסוכר והווניל ומביאים לרתיחה (מוודאים שהחמאה נמסה כולה).
2 בינתיים, מערבבים את שאר החומרים בקערה, חוץ מהליקר.
3 יוצקים את התערובת הרותחת על החומרים בקערה ומערבבים עד שמתקבלת עיסה בצקית. אם רוצים, מוסיפים כף ליקר.
4 מכינים את הציפוי: ממיסים את כל חומרי הציפוי עד שמתקבלת תערובת נוזלית.
5 יוצרים מהתערובת צורה של פונצ'ים - כדורים או קונוסים ומגלגלים בציפוי. מקשטים בחצאי דובדבנים. שומרים בקירור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!