1 מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת מרקם אחיד.
2 משמנים את תבנית האפייה ומרפדים בבצק.
3 אופים את בצק הפאי בחום בינוני- גבוה, כ-200-220 מעלות, למשך 15 דקות.
4 בוחשים בכוס את עמילן התירס (הקורנפלור) עם מעט מים.
5 יוצקים לסיר קטן את יתר המים ומוסיפים את החמאה. מביאים לרתיחה על להבה בינונית. בוחשים שוב את עמילן התירס ומוסיפים אותו לסיר תוך כדי בחישה נמרצת. מבשלים 2-3 דקות ומסירים מן הלהבה. לאחר מכן מוסיפים לסיר את המיץ וקליפת הלימון ו3/4 כוס סוכר, בוחשים היטב ומצננים.
6 מוסיפים את החלמונים תוך כדי בחישה.
7 מקציפים את החלבונים תוך הוספה איטית של הסוכר ומקציפים עד שהקצף יציב וחלק.
8 מורחים על הפאי את המלית ומכניסים שוב לתנור לחום בינוני למשך 15 דקות.
9 מזלפים את הקצף מלמעלה ומכניסים לתנור לכ-10 דקות נוספות.
10 מצננים היטב, על מנת שהקרם יתקשה באופן סופי.