המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הקולה ואת הסוכר וטורפים שוב. 2 בקערה נפרדת, מערבבים 2 כוסות קמח עם אבקת אפייה ומלח. מוסיפים לקערה הגדולה עם תערובת הקולה ומערבבים. תוך כדי ערבוב מוסיפים עוד כוס קמח, עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה ולא מאוד מעובה. אם צריך, מוסיפים עוד קמח. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק. 4 מפילים בעדינות כדורים בגודל כ-3-4 ס"מ מהתערבות אל תוך השמן, ומטגנים כ-2-3 דקות, עד הזהבה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג. 5 מפזרים מעל הכדורים אבקת סוכר בעודם חמים. (מקור) הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |