1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת מסה תפוחה ואווירית. מוסיפים את הביצים בהדרגה ועוברים טוב טוב עם לקקן לאחר הוספת כל ביצה.
3 מוסיפים לסירוגין קמח עם אבקת אפייה, חמאת בוטנים ושמנת חמוצה (לא לערבב יותר מדי). לבסוף מוסיפים את הבוטנים הקלויים.
4 מזלפים לתוך מנז'טים 3/4 גובה ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
5 להכנת הציפוי מביאים את השמנת לרתיחה, שופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
6 מקררים ומזלפים על הקאפקייקס הקרים.