1 מערבבים בבלנדר את כל חומרי בצק הבירה עד קבלת בלילה אחידה ללא גושי קמח ומניחים בצד למס' דקות.
2 מחממים סיר שמן לטיגון, רצוי בסיר עם פתח רחב. את השמן לחמם לחום יחסית גבוה אך לא גבוה מדי.
3 מקמחים בקערה את הפירות ומעליהם יוצקים את בצק הבירה. מערבבים מעט שכל הפירות יהיו מצופים בבצק.
4 מטגנים את הפירות בהדרגה עד שמזהיבים ומעבירים לנייר סופג.
5 לאחר שסיימנו לטגן את הפירות מסדרים בכלי הגשה יפה, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים עם רוטב תות שדה.