המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה. 2 ממיסים את השוקולד ואת שמן הקוקוס. 3 טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות לטפטף בחזרה אל הקערה. כאשר נשארת רק שכבת שוקולד דקה מסביב למרשמלו מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות. 4 חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד. 5 בעזרת ברנר (או להבת גז או אפילו מצית) שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים. * המתכון באדיבות כרמית >> מאפה תפוחי אדמה פריך |