עלות המנה: 56 שקלים
1 ממיסים חמאה בקלחת או מחבת.
2 מורחים 3 עלי פילו ב 100 גרם חמאה מומסת ומפזרים עליהם את סוכר הוניל.
3 גוזרים את שאר הבצק לסרטים בעובי 2 ס"מ.
4 מגלגלים על קונוסים ממתכת את הסרטים עד ליצירת קונכייה.
5 את הקונוסים מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ואופים כחצי שעה, עד להשחמה כללית.
6 בינתיים מקרמלים את קוביות הבננות בעזרת ברנר.
7 מקציפים במיקסר את גבינת הריקוטה עם 3 כפות סוכר.
8 לאחר האפייה מחלצים הקונכיות בזהירות ומורחים בפנים את ממרח השוקולד. במרכז שמים גבינת מסקרפונה, מוסיפים את קוביות הבננות ואת קוביות התותים.