1 בסיר מבשלים את האורז עם החלב בבישול איטי. ברגע שהאורז מפסיק לספוח נוזלים, מוסיפים מים. ברגע שהכל הופך לעיסה, מוסיפים את חלמונים ומערבבים. מוסיפים מעט יין לבן לפי הטעם.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר ושמים בתור סיר האורז.
3 כאשר האורז סמיך ואחיד, מגרדים את קליפת התפוז פנימה ומערבבים. מכדררים, מכניסים ערמונים מסוכרים ומטגנים עד הזהבה.
4 מערבבים את השמנת המתוקה עם המסקרפונה ומגישים כתוספת ליד הכדורים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים