המצרכים (15 מנות):
למלית שוקולד
למלית גבינה
אופן ההכנה:1 להכנת הבלינצ'ס: שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית. 2 ממיסים מעט חמאה במחבת גדולה ושופכים בעזרת מצקת מהתערובת. מומלץ שעובי הבלינצ'ס יהיה דק, כך ירגישו יותר את המילוי ויהיה פשוט יותר לגלגל את הבלינצ'ס עם המלית. 3 להכנת מלית השוקולד: שופכים לסיר את השמנת המתוקה וממתינים לרתיחה. 4 מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מומלץ להוסיף מעט ברנדי. 5 מקררים את התערובת במקרר עד להסמכה. משאירים חלק קטן מהמלית בחוץ כרוטב להגשה. 6 בעת ההגשה, מזלפים ממלית השוקולד שנותרה מעל הבלינצ'ס ולמי שאוהב, מוסיפים אגוזים גרוסים. 7 להכנת מלית הגבינה: מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק. 8 מוסיפים את הקמח, לאחר מכן את הביצה ולבסוף את החמאה המומסת והצימוקים. 9 להרכת המנה: מזלפים את המלית בצד הבלינצ'ס (לא במרכז), מקפלים את הקצוות התחתונים קלפי פנימה, מגלגלים ומניחים כשהפתח כלפי מטה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|