1 להכנת הבלינצ'ס: שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
2 ממיסים מעט חמאה במחבת גדולה ושופכים בעזרת מצקת מהתערובת. מומלץ שעובי הבלינצ'ס יהיה דק, כך ירגישו יותר את המילוי ויהיה פשוט יותר לגלגל את הבלינצ'ס עם המלית.
3 להכנת מלית השוקולד: שופכים לסיר את השמנת המתוקה וממתינים לרתיחה.
4 מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מומלץ להוסיף מעט ברנדי.
5 מקררים את התערובת במקרר עד להסמכה. משאירים חלק קטן מהמלית בחוץ כרוטב להגשה.
6 בעת ההגשה, מזלפים ממלית השוקולד שנותרה מעל הבלינצ'ס ולמי שאוהב, מוסיפים אגוזים גרוסים.
7 להכנת מלית הגבינה: מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק.
8 מוסיפים את הקמח, לאחר מכן את הביצה ולבסוף את החמאה המומסת והצימוקים.
9 להרכת המנה: מזלפים את המלית בצד הבלינצ'ס (לא במרכז), מקפלים את הקצוות התחתונים קלפי פנימה, מגלגלים ומניחים כשהפתח כלפי מטה.