כדורי שוקולדרגילים לכדורי שוקולד עם טעם של קקאו ומרגרינה? לא עוד. בספר של מיקי שמו מצאנו את המתכון המושלם לכדורי שוקולד מטורפים - שוקולדיים על אמת, עם ביסקוויטים, שוקולד חלב ושוקולד מריר. מתכון חובה![]()
צילום: מיקי שמו - המיטב, הוצאת על השולחן
|
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים חלב, חמאה וסוכר בסיר תוך כדי בחישה, עד שהחמאה והסוכר נמסים. מוסיפים קקאו, מערבבים ומביאים לרתיחה. מסירים מן האש, מוסיפים תמצית וניל או רום ומערבבים. 2 יוצקים את התערובת החמה על שני סוגי השוקולד, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים פירורי עוגיות ומערבבים. 3 עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה עד להתייצבות התערובת. 4 יוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ, ומגלגלים בקוקוס או בסוכריות צבעוניות. ** כדורי שוקולד נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע, או עד חודש במקפיא. ** המתכון פורסם לראשונה בנובמבר 2009
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|