1 שוטפים היטב את המשמשים והחמוציות ומסננים. 2. מרתיחים סיר עם המים, הסוכר וקורט המלח, מוסיפים את המשמשים ומבשלים 5־6 דקות. 3. מוציאים את המשמשים מהסיר בכף מחוררת ושמים אותם בקערת הלפתן. 4. מוסיפים לסיר את מיץ הלימון ואת החמוציות, מביאים לרתיחה קצרה של 1־2 דקות ומיד מסירים מהלהבה.לאחר מכן מצננים מעט את הנוזל עם החמוציות. 5. מוסיפים את נוזל מיץ הלימון והחמוציות המקורר לקערת המשמשים. 6. כעת יוצקים את הליקר על הפירות, מערבבים קלות, מכסים את הקערה ומשהים במקרר עד להגשה. 7. ממש לפני ההגשה מוסיפים את התותים. מקשטים בעלי נענע או לימונית.