. 1 ממיסים יחד את החמאה, השוקולד והשמנת (אפשר במיקרו – מפעילים לחצי דקה, מערבבים, ומוסיפים בכל פעם 10 שניות לפי הצורך).
2 מניחים בקערה אחרת את עוגיות האוריאו השבורות, ושומרים בצד חופן לפיזור לאחר מכן.
3 שופכים בערך 3/4 כמות מהשוקולד המומס על העוגיות, ומערבבים.
4 משטחים את התערובת בתבנית, ומפזרים את העוגיות ששמרנו בצד.
5 שופכים מלמעלה את השוקולד הנותר, מכסים ומכניסים לקירור ל-3 שעות לפחות.
6 מחלצים מהתבנית בעזרת נייר האפייה, חותכים לריבועים בגודל הרצוי (ההמלצה שלנו: 2X2 ס"מ), ומאחסנים בקופסה סגורה במקרר.