1 מחממים במיקרו או בסיר קטן ½ כוס חלב, רק עד שיהיה פושר למגע. 2. בקערה גבוהה (זו של המיקסר תתאים) מערבבים את השמרים עם החלב הפושר ומשהים לחמש דקות או עד שמתחילים לצוץ בועות. 3. בינתיים, ממיסים את החמאה במיקרוגל או בסיר קטן. 4. מוסיפים לשמרים את יתרת החלב, החמאה, התמצית, הקמח, המלח והסוכר. מערבבים היטב, מכסים בנילון נצמד ומכניסים למקרר. 5. למחרת, טורפים את הביצים והסודה לתוך הבלילה. 6. מחממים מכשיר חשמלי להכנת וופל או מחבת מיוחדת למטרה זו, מברישים בכמות נדיבה של חמאה ויוצקים בלילה פנימה, עד שתמלא את התחתית לחלוטין. 7. מגבירים את החום והופכים את המחבת לצידה השני (במקרה של מכשיר חשמלי אין צורך להפוך). הוופל מוכנים כשהם חומים ופריכים. מגישים מיד.