1 בקערה מעל סיר ובו מים רותחים ממיסים את החמאה והשוקולד. 2. במיקסר מערבבים את הביצים, החלמון, תמצית הוניל והסוכר. 3. מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים והסוכר. 4. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד לאחדות. 5. מכניסים את התערובת למקפיא למשך שעתיים. 6. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מוציאים את הבצק מהפריזר, ומכדררים כדורים קטנים. 7. מאבקים היטב את הכדורים באבקת סוכר, ואופים בתבנית שעליה נייר אפייה כ-7 דקות. העוגיות נשארות מעט רכות במרכז- וזהו סוד קסמן המתוק