המצרכים (8 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 יוצקים לסיר בינוני מים, מוסיפים סוכר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מוסיפים טפיוקה ומבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם כרבע שעה, או עד שהתערובת מסמיכה מאוד והפנינים נעשות כמעט שקופות. מכבים את האש ומקררים. 2 מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל עד שהוא נהיה נוזלי. 3 טורפים בקערה חלב קוקוס עם ממרח הלוטוס עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4 מוסיפים את תערובת הלוטוס לטפיוקה שהתקררה בינתיים ומערבבים היטב עד שמתקבל פודינג אחיד וסמיך. מצננים במקרר למשך שעה לפחות. 5 לקראת ההגשה מקלפים וחותכים פירות (בתמונה: אשכולית אדומה, בננה ותותים). 6 מרכיבים את הקינוח: מניחים בתחתית כלי ההגשה חתיכות פרי, יוצקים מעל כמה כפות טפיוקה, מניחים מעל עוד קצת חתיכות פרי ומקשטים במעט ממרח לוטוס מומס ועלי נענע. 7 מגישים מיד או שומרים במקרר מכוסה בניילון נצמד. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו טירמיסו לוטוס ויצא פשוט מעולה>> בקרוב בתל אביב: מסעדה כשרה לוהטת חדשה |