מחממים תנור מראש לחום בינוני-נמוך של 160 מעלות.
1 מחברים למעבד מזון את להב הפלדה ומעבדים את המרגרינה עם אבקת הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק פירורים. מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק חלק ואחיד. 2. צרים מהבצק כדורים קטנטנים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים ביניהם. בעזרת פקק שעם יוצרים גומה עמוקה במרכז כל כדור. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 160 מעלות 15 דקות, עד להזהבה בהירה. 4. מוציאים מהתנור, מעמיקים בעדינות את השקע, מניחים בו מטבע שוקולד מריר, ומצננים.